Wagenpark beheer

Heb je één, enkel of veel voertuigen, laat deze beheren via Hoogendijk fleet-management.
Met deze dienstverlening ben je geheel ontzorgd van onderhoud, gevrijwaard van registraties of rapportages en dat voor een klein bedrag per transportmiddel. Wij zijn aangesloten bij de Bovag wat je verzekert van onze kwaliteit.

Eigen wagens

Heb je één of meerdere auto’s in jouw bezit dan kan je door goed onderhoud de levensduur van de auto’s verlengen. Dit biedt je de mogelijkheid optimaal te profiteren van jouw investering. Heb je een medewerker die bovenmatige slijtage veroorzaakt aan jouw investering dan komt dit naar voren uit de rapportages.

Lage exploitatiekosten

Door te werken met Hoogendijk ben je verzekerd van de beste onderhoudskosten.

Ook tijdens de garantieperiode

Wij horen regelmatig dat ondernemers teveel betalen tijdens de garantieperiode van een voertuig. Dit omdat ze zich genoodzaakt voelen zich tot de officiële dealer te wenden. Ook tijdens de garantie periode kan het genoeg opleveren eens te schakelen met een professioneel autobedrijf.

Inkoop- en verkoopbemiddeling

Heb je jouw transportmiddelen bij ons in beheer, dan profiteer je van onze kennis bij aanschaf en verkoop van nieuwe of tweedehands auto’s, bussen en andere transportmiddelen. Zo ben je verzekerd van een goed inruilbedrag en inkoop van een kwalitatief hoogwaardig wagenpark.

Kostenregistratie

Wij registreren de reparaties, onderhoud werkzaamheden, banden en schade.

Rapportage

Je ontvangt van ons een kostenoverzicht met management en bestuurders informatie per e-mail. Dit bevat reparaties, onderhoud, banden en schades.

Haal- en breng-service

Waar je ook staat, Hoogendijk is in staat jou te ondersteunen met het ophalen van jouw defecte voertuig en terugbrengen van jouw gerepareerde voertuig. Indien gewenst krijg je tijdens de overbrugging vervangend vervoer. Vanuit de centrale ligging van Vlaardingen bedienen wij snel de regio als het gaat over bijvoorbeeld vervangend vervoer.

Vervangend vervoer

Heb je een reparatie dan ben je verzekerd van vervangend vervoer.

Schade aangifte, herstel en afhandeling

Heb je schade dan ben je verzekerd van totale ontzorging. Wij nemen namens jou contact op met de verzekeringsmaatschappij.

Fleet registraties

Wil je voldoen aan de wettelijke verplichtingen m.b.t. KM registratie dan kan je er voor kiezen automatische volgsystemen aan te schaffen. Via Hoogendijk heb je hier geen omkijken naar. Wij adviseren, schaffen aan en bouwen deze in, in jouw wagenpark. Dankzij deze systemen kunnen jij en jouw medewerkers tijd vrij maken voor het genereren van omzet.

Leasewagens

Bestaat jouw wagenpark uit leasewagens? Steeds meer leasemaatschappijen sturen op het verlagen van kosten via Bovag autobedrijven. Informeer bij de leasemaatschappij of je kan profiteren van de service van Hoogendijk automaterialen.